MEDICINSK FOTVÅRD

          

INNEHAR REMISSAVTAL MED REGION HALLAND

Medicinsk fotvård är momsbefriad 

Vid betalning med friskvårdsbidrag, e passi och aktiway tillkommer moms med 25 %

Detta gäller friskvårdande fotvård.


MEDICINSK FOTVÅRD

BOKA TID

Vid medicinsk fotvård görs alltid en konsultation av dina fötter innan själva behandlingen påbörjas. Därefter utförs en fotvårdsbehandling utefter dina behov och de besvär som du upplever. Behandlingen inleds med ett avslappnande och mjukgörande fotbad. Därefter undersöks naglarna som sedan rensas, klipps och slipas efter behov. Eventuella förhårdnader, hälsprickor, liktorn tas bort och fotsvamp behandlas. Fötterna filas sedan mjuka. Behandlingen avslutas med insmörjning av en fotkräm och en skön fotmassage. Medicinsk fotvård brukar både vara avslappnande och njutbart.

Om du behöver hjälp med ett specifikt problem t.ex liktornar, nageltrång, vårtor, hälsprickor eller om du vill bara ha ett mjukgörande fotbad och naglarna klippta kan du boka en delbehandling.

Medicinsk Fotvård 

Pris: 560 kr 

Pensionär 540 kr 


FRISKVÅRDANDE FOTVÅRD

BOKA TID

En mycket skön behandling för trötta fötter. Behandlingen inleds med fotbad, nagelklippning, behandling  av nagelband, filning och avlägsnande av förhårdnader och avslutar med fotmassage. 


E PASSI - AKTIWAY - FRISKVÅRDSBIDRAG

 

Friskvårdande Fotvård 

Pris: 700 kr 

MEDICINSK FOTVÅRD DELBEHANDLINGAR

BOKA TID

Priset vid delbetalning på vårtbehandling är från 200 kr och uppåt. Detta beroende på behandlingsmetoder och antal vårtor. 

Vårbehandling

Pris: fr. 200 kr

Nagelklippning

Pris: 185 kr

Nageltrång

Pris: fr. 345 kr


Lilla Medicinsk Fotvård

Fotbad, rensning, slip/ fräs av naglar samt klippning

Pris: 345 kr

BOKA TID

0